EYLÜL-EKİM 2020 / HABER

Dergimiz dijital platformlarda da yayında


  

12.10.2020 


Türk Tarım Orman Dergisi, ülkemizin öncü mobil operatörleri TÜRK TELEKOM ve TURKCELL’e ait platformlarda yer alan "e-Dergi" ile "Dergilik" mobil uygulamalarında yayınlanmaya başladı.

261. sayısı ile okuyucusuyla buluşan dergimiz, 2 aylık süreli yayın olarak yayımlanırken, fiziksel olarak 10 bin adet basılıyor. 
 
AKILLI CEP TELEFONU OLAN HERKES DERGİYE ULAŞABİLECEK
Cumhurbaşkanlığı, Havaalanları VIP, CIP salonları, Bakanlıklar ve kamu kurumları, TBMM, İl ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlükleri, üretici ve meslek örgütleri, STK’lar gibi çeşitli noktalara dağıtılan dergimize böylelikle okuyucularımızın ulaşması daha kolay olacak. Akıllı mobil telefon kullanan herkes isterlerse bu uygulamalar üzerinden de Türk Tarım Orman Dergisi’ne ulaşarak, okuyabilecek.
 
DERGİDE YER ALAN KONULAR
Her sayısında güncel bir kapak konusu belirleyen Türk Tarım Orman Dergisi, bu konuyu o sayısında detaylı bir şekilde ele alırken, ayrıca içeriğinde: Bakanlığın güncel çalışmalarına, başarılı örnek üreticilere, tüm dünyadan örnek kooperatif hikayelerine, tarım tarihine, el sanatlarına, ünlü konuklara, doğa koruma ve yaban hayatına dair konulara, su varlığımız ve su yönetimiyle ilgili ayrıntılara yer veriyor. Mevzuattan Yansıyanlar ve Çengel Bulmaca bölümleri de derginin son sayfalarında ilgilenenleri bekliyor.
 
Dergimize “TURKCELL Dergilik”  ve “TÜRK TELEKOM e-dergi” üzerinden ulaşabilirsiniz.Ayrıca internet üzerinden http://www.turktarim.gov.tr/ adresinden de dergimizi okumanız mümkün.

Türk Tarım Orman Dergisi dijital platform yayında